logo_bedouin


|


Neem contact op

logo_bedouin../index.php
+31 (0)162 24 90 17 Contact Styling & Decoration Rentals & Meubilair Verkoop Stretchtents Home
logo_Xmas-Group

Aanschaffen Stretchtent

Image

Image

SOLIDAY

Doelgericht productdesign en innovatie horen bij SOLIDAY bij elkaar als licht en schaduw. Er wordt bij de ontwikkeling veel waarde gehecht aan design en kwaliteit van de gebruikte materialen.

Van 0 tot 85 vierkante meter zeilgrootte met één druk op de knop of handmatig: het oprollen is eenvoudig als een zonnestraal! Ook de hoogteaanpassing is deze keer geen kunst, want afhankelijk van de stand van de zon kan de schaduw bij ieder SOLIDAY-systeem individueel aangepast worden. Dit is bijzonder effectief bij laagstaande zon aan het einde van de middag, maar doet het ook goed als inkijk- en weerbescherming.

SOLIDAY zet stralende ideeën om in royaal outdoor living! Leeft u nu uw echte grote dromen: een nieuw eet- en barbecuebereik met lounge of misschien een spa- en relaxbereik met zonnedak? Een whirlpool erbij of toch een tegen zon beschermde plek voor de kinderen? Er zijn geen grenzen aan uw fantasieën.


Image

SHADOW ART

Zonnezeilen die geheel naar wens worden ontworpen. Door het persoonlijke contact, de ruime ervaring en de uitgebreide mogelijkheden creëren we samen met u een prachtig zonnezeil.
Met de Shadow Art doeken creëren we een unieke overkapping welke luchtig aanvoelt maar voldoende bescherming biedt tegen de weersomstandigheden. Het doek wordt op maat gemaakt en driedimensionaal gevormd, hierdoor heeft het een vast karakter. Door de unieke vorm en de spanning op het doek weerstaat het vrijwel elke vorm van wind . Bij een uitzonderlijke zware storm of sneeuwval adviseren wij altijd het zonnezeil eraf te halen. In combinatie met de houten palen met spanset en de wandbevestiging is het heel makkelijk om het zeil in enkele ogenblikken op spanning te zetten. De stof is waterdicht, UV bestendig en kleurvast. De stof rekt niet waardoor deze zeer lang mee gaat.


Image

Connect With Us

Contact


Adres

Tinus van der Sijdestraat 20,
5061CD Sprang-Capelle

Stay Tuned

Watch our latest news.
Please stay updated and follow!